Галоўная/Навіны//Сакрэт кавы McCafe - у пышнай плеўцы высакаякаснага малака Latte Barista

Сакрэт кавы McCafe - у пышнай плеўцы высакаякаснага малака Latte Barista

22 лістапада 2021

Для таго каб госці рэстаранаў МакДональдс у Беларусі атрымлівалі асалоду ад кожны дзень любімым смакам кавы McCafe, ажыццяўляецца прафесійны і з асаблівай увагай падыход да ўсіх працэсаў, якія ўплываюць на яго смак і якасць. І ў гэтым артыкуле раскажам пра тое, наколькі важны выбар малака для атрымання правільнай пышнай плеўкі кавы ў МакДональдс.

Каб кожны госць атрымліваў смачны капучына з пышнай плеўкай, малако павінна адпавядаць мноству крытэрыяў. ААТ "Мілкавіта" з 2020 года з'яўляецца лакальным зацверджаным МакДональдс пастаўшчыком малака для кавы McCafe. Як і ўсе мясцовыя пастаўшчыкі МакДональдс для атрымання статусу адобранага для пастаўкі малака ў нашы рэстараны кампанія "Мілкавіта" мадэрнізавала сваю вытворчасць і прайшла шэраг міжнародных аўдытаў па якасці вытворчасці і прадукцыі, а таксама сацыяльныя аўдыты па забеспячэнні паважлівых і гуманных умоў працы на вытворчасці.

Кампанія «Мілкавіта» эксклюзіўна для рэстаранаў МакДональдс вырабляе ультрапастэрылізаванае малако 3,2% тлустасці з высокім утрыманнем бялку Latte Barista для духмянай і падбадзёрлівай кавы McCafe, якое адказвае не толькі ўсім патрабаванням прафесійных барыста, але і залатым стандартам якасці МакДональдс. Малако пад гандлёвай маркай Latte Barista не мае аналагаў сярод іншых беларускіх вытворцаў малочнай прадукцыі.

Харчовая каштоўнасць малака з высокім утрыманнем бялку Latte Barista сфарміравана такім чынам, каб кожны з кампанентаў (бялок, тлушч, вугляводы) забяспечваў той ці іншы функцыянал, і максімальна спалучаўся з кававым збожжам.

Уся сыравіна, тэхналагічныя працэсы і гатовая прадукцыя праходзяць найстражэйшы шматступенны лабараторны кантроль кампаніяй «Мілкавіта» на ўсіх стадыях вытворчасці ад сельскагаспадарчых прадпрыемстваў да адгрузкі гатовага прадукта без дадання кансервантаў і сухога малака.

На прадпрыемстве прыменена асаблівая тэхналогія вытворчасці малака, якая ўключае ў сябе мноства вытворчых працэсаў. Кароткачасовая высокатэмпературная апрацоўка забяспечвае захаванасць усіх смакавых характарыстык, складу і пажыўных уласцівасцяў прадукта. Пры гэтым разліў малака адбываецца ва ўмовах поўнай стэрыльнасці на абсталяванні, якое адпавядае перадавым сусветным тэхналогіям. Для захоўвання выкарыстоўваецца спецыяльнае шматслойнае пакаванне Tetra Pak, якое цалкам абараняе малако ад уздзеяння святла, цяпла, паветра і бактэрый. Малако знаходзіцца ў ідэальным асяроддзі і яго якасныя ўласцівасці будуць захаваны на працягу ўсяго тэрміна прыдатнасці.

У рэстаранах МакДональдс для забеспячэння высокай якасці прадукта пасля выкрыцця пакавання малако заўсёды выкарыстоўваецца ў кава-машынах толькі астуджаным. А па стандартах МакДональдс адкрыты пакет з малаком захоўваецца не больш за 2 дні. Пры гэтым, улічваючы, што амаль кожны госць пры візіце ў МакДональдс выбірае каву McCafe, малако знаходзіцца па-за ўпакоўкай у кава-машыне не больш за гадзіну. Атрымлівайце асалоду ад смачным і гарачым капучына або Латта McCafe ў МакДональдс, адкрывайце для сябе новыя сезонныя густы любімага напою.